divendres, de maig 27, 2011

Escola virtual d'estiu Espiral 2011

Misatge rebut:


El president i la Junta Directiva en nom de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, us dona la benvinguda a aquesta nova trobada a través de l’Escola d’Estiu Espiral 2011.

En aquesta edició seguim la línia iniciada al 2010, en la que tractem d’apropar al professorat elements i recursos per fer front amb solvència i seguretat als reptes que l’anomenada Escola 2.0 planteja.

INNOVACIÓ, RECURSOS, COL·LABORACIÓ

Així trobareu cursos ja clàssics però molt sol·licitats i propers a la realitat i al dia a dia a les aules com “Fem unitats didàctiques en Moodle”, “Moodle Avançat” o “Serveis Google aplicats a l'educació”. També presentem el curs de “Llibres i continguts digitals”, que permet apropar al professorat les diverses tipologies de continguts digitals que poden utilitzar-se en l’àmbit educatiu així com els seus estàndards, i el curs "ABC del professorat digital", que pretén proporcionar les competències digitals bàsiques TIC-TAC per a convertir-se en un "professor 2.0".

Com a novetat a destacar plantegem un nou curs semipresencial de gran interès per a la comunitat educativa, "Introducció a la PDI", orientat a donar a conèixer les possibilitats metodològiques i didàctiques de les Pissarres Digitals Interactives dins l'aula. També hem incorporat a la nostra oferta formativa el curs "Seguretat a la xarxa. El paper dels educadors", que té l'objectiu de millorar la preparació del docent a l'hora de fomentar la seguretat informàtica de la comunitat escolar, i el curs "Biblioteca escolar 2.0" dirigit al professorat interessat en conèixer eines digitals i experiències per a la dinamització de la biblioteca del centre.

Repetim també tres cursos en anglès que van tenir molt bona acollida: dos orientats al professorat d’anglès “Learning English using blogs, microblogs and other web 2.0 tools” i "Writing electronic documents for English Language Learning"; i un altre de caràcter transversal, "ICT resources for language teachers”.
Així doncs, esperem que aquesta oferta, la clàssica i la renovada, us resulti atractiva i us animem a participar activament en la vostra formació, de manera que contribueixi a millorar la qualitat educativa de les nostres aules i per extensió dels nostres centres.

Juanmi Muñoz
President d'Espiral